The Wolfman

 


Merak ettik gittik izlemeye... Kadro güzel, teknoloji de var elde, hatta bakıyorsun filme baya da bir para harcanmış, ilk yarıyı izliyorsun güzel olacak herhalde hissi de uyanıyo biraz ama ikinci yarısında herşeyi berbat ediyor film. Spoil de etmek istemiyorum o yüzden daha fazla detay yazmayacağım.

Kurtadam sevenler için gene de ilginç bir sinema deneyimi olabilir. Güzel bir dönüşüm sahnesi var. Ancak kurtadamın en son dönüştüğü hali, eski kurtadam filmlerindeki kurtadamla aynı. Yaw bu adamlar böyle fantastik filmler falan çekiyorlar gidip hiç mi araştırmıyorlar fantastik yayınları anlamıyorum. Mesela açsalar rastgele bir Whitewolf'un werewolf kitabını, görseler dönüşmüş bir kurtadamı  biraz hayal güçleri gelişir. Hatta bence yine rastgele alabilecekleri bir whitewolf werewolf kitabından bundan çok daha iyi bir konu çıkartabilirler.

IMDB'deki şu anki puanı 6.5 görünüyor. Benim oyum da 5.5 ... Üzgünüm Benicio (del Toro) , üzgünüm Anthony (Hopkins) ve üzgünüm Agent Smith nam-ı diğer Elrond  (Hugo Weaving) ama film olmamış...

Comments

Popular posts from this blog

Latex'te Denklem İçerisine Ufak Boşluklar Koymak

LaTeX'te Sunum Hazırlamak

Octave'da Grafik Çizdirme